Betingelser for brug af Goon.dk

LÆS VENLIGST DISSE BETINGELSER OMHYGGELIGT INDEN DU BRUGER HJEMMESIDEN

1) Vilkår og betingelser kan til enhver tid og på ethvert tidspunkt blive ændret. Ved brug af Goon.dk accepterer du alle punkter herunder. Du accepterer ligeledes, at det er dit eget ansvar at holde dig opdateret på Goons betingelser.

2) Du accepterer, at du ene og alene står med det fulde ansvar for hvad du vælger, at lægge op på Goon.

2.1) Uploader du et billede til Goon, skal du sikre dig at du enten ejer billedet eller har de fornødne rettigheder til, at dele det på Goon.

2.2) Uploader du en video til Goon, skal du sikre dig at du enten ejer videoen eller har de fornødne rettigheder til, at dele den på Goon.

2.3) Den tekst du vælger at dele - uanset om det er på din profil, som et svar, som et spørgsmål som en kommentar eller i en anden sammenhæng, så skal teksten være din egen. Du må ikke kopiere hele artikler eller svar fra andre kilder, idet disse kan være beskyttet af dansk ophavsret.

2.4) Skulle du angive personlige informationer i svar, spørgsmål, din profil eller andre steder på Goon.dk - accepterer du, at vi ikke kan stilles til ansvar for, hvad disse kan blive brugt til af læserne. Det gælder blandt andet alder, etnicitet, køn, udseende, sygdomme, andre lidelser, hvor du bor samt alle andre personlige oplysninger. Vi kan ikke kontrollere alt hvad du som bruger lægger op på Goon.dk - så derfor: Brug din sunde fornuft.

2.5) Generelt: Alt indhold du lægger op på Goon.dk skal være skrevet af dig eller du skal have de fornødne rettigheder. Det gælder ethvert upload og enhver tekst.

3) Du bør og skal overholde dansk lovgivning.

OBS!! Inden du læser paragraf 4) vil vi gerne gøre opmærksom på, at vi på intet tidspunkt agter, at sælge dine spørgsmål eller svar. Det vil kun ske, hvis Goon som helhed på et tidspunkt blev afhændet. Vi vil dog meget gerne kunne citere sætninger eller paragraffer i dine svar og/eller spørgsmål - dette vil foregå på blandt andet Facebook, Twitter og Google+. Vi vil også gerne have muligheden for, at kunne hente små bidder fra diverse spørgsmål, til vores blogs. Vi takker dig mange gange for dine bidrag.

4) Alt tekst på Goon ejes af brugerne selv. Men ved at indsende brugerindhold (eksempelvis svar, spørgsmål, kommentare, artikler m.fl.) til Goon.dk giver du os et evigt, uigenkaldeligt, royaltyfrit, ikke-eksklusivt, ubegrænset og verdensomspændende licens til at distrubuere kopier, reproducere, redigere, udføre eller offentligt vise dit brugerindhold i og på ethvert medium og til et hvilket som helst formål, herunder også kommercielle formål samt give denne tilladelse videre.

4.1) Du accepterer, at du har de fornødne rettigheder til alt brugerindhold du vælger, at sende til Goon.dk og at dit brugerindhold ikke krænker ophavsret, varemærke, handelshemmelighed eller andre personlige eller ejendomsrettigheder.

4.2) Du accepterer, at du kan ikke kræve betaling, erstatning eller anden godtgørelse, såfremt Goon vælger, at bruge dit indsendte brugerindhold.

4.3) Du accepterer, at du ikke kan kræve kreditering af eventuelt brugt brugerindhold i form af links, kilder, navn eller andet.

5) På Goon.dk kan der findes udgående links der fører til andre hjemmesider. Goon kan ikke stilles til ansvar for indholdet på disse sider og ligeledes heller ikke stilles til ansvar for, hvad brugen af disse hjemmesider har af konsekvenser for brugeren.

6) Tekster (herunder spørgsmål, svar, biografi m.fl.), billeder og videoer må ikke krænke 3. mands rettigheder. Goon kan ikke stilles til ansvar for eventuelle 3. mands rettigheder medmindre, at det foregår i Goons eget indhold.

7) Goon.dk kan ikke garantere, at indholdet på hjemmesiden vil være uden fejl og/eller forglemmelser.

7.1) Indholdet på Goon.dk bliver ændret fra tid til anden. Noget indhold og dermed også dets informationer kan være forældet. Indholdet på Goon er skrevet af brugerne på Goon og Goon kan ikke stilles til ansvar for fejlagtigt indhold. Vi forsøger dog, at holde så godt styr på indholdet som vi kan. Vores mission er, at blive en troværdig kilde, så det er også i vores interesse, at indholdet er relevant og korrekt.

7.2) Den information der er tilgængelig på Goon.dk er skrevet og givet af brugerne på Goon. Du bør søge professionel rådgivning eller specialistrådgivning såfremt du har tænkt dig, at gøre noget på grundlag af indholdet på Goon.

8) Bruger du hjemmesiden i erhvervsmæssig heenseende, så bemærk venligst, at vi fraskriver os ansvaret for følgende: tab af profit, driftstab, tab af omdømme, tab af goodwill samt ethvert indirekte tab eller følgeskade.

9) Vi kan ikke garantere, at Goon.dk ikke bliver angrebet af virus, ondsindede og/eller skadelige programmer. Alle kan blive ramt - også Goon. Du bør bruge en virusbeskyttelsessoftware.

9.1) Det er ikke tilladt at misbruge vores hjemmeside på den ene eller anden måde. Du må ikke bevidst inficere vores hjemmeside med skadeligt software samt misbruge eventuelle programmeringsmæssige fejl og mangler.

10) Goon.dk samt moderatorer, administratorer og ordstyrerer kan til enhver tid slette, ændre og rette i de tekster der bliver lagt op på siden.

10.1) Det er suverænt folkene bag Goon.dk der bestemmer hvilket indhold der er acceptabelt at offentliggøre.

10.2) Eftersom det er brugerne af Goon.dk der ejer deres egne tekster, så er det også brugernes - dit - eget ansvar, at lave en backup af de pågældende tekster. Hvis en tekst bliver permanent slettet fra Goon.dk, kan du ikke kræve, at Goon.dk skal give dig en backup af denne.

11) Du accepterer at du vil følge det regelsæt der er blevet skrevet.

12) Goon.dk kan til enhver tid slette din bruger. Goon.dk kan endvidere rette i alle de informationer du måtte have tilknyttet din konto, såfremt de strider imod god skik.

13) Som bruger på Goon.dk, er det et krav, at du skal have læst og accepteret vores cookie- og privatpolitik.. Bruger du Goon.dk uden, at have læst og accepteret disse ved, at omgå vores script - foregår dette ligeledes på eget ansvar. Som udgangsunkt kan du ikke bruge Goon.dk uden, at acceptere disse.

OBS!! Inden du læser paragraf 14) vil vi gerne gøre opmærksom på, at til trods for, at vi lagrer alle disse informationer, så bruger vi dem ikke til, at vise dig målrettede annoncer. Alle disse oplysninger lagres kun for, at få funktionerne på Goon.dk til, at virke korrekt og effektivt.

14) Ved oprettelse af en konto/bruger på Goon.dk accepterer du, at vi gemmer dine indtastede oplysninger i en database.

14.1) Vi gemmer din email. Det er den du logger ind på Goon med.

14.2) Vi gemmer din kode. Den er dog krypteret, så vi kender ikke din reelle kode. Ved oprettelse, skal du indtaste den kode, du ønsker at bruge til, at logge ind på Goon.dk med fremover. Lad os antage at den kode er "123456", så vil vores script kryptere denne således, at "123456" bliver til noget der minder om "$533klj4a9..". Derfor: vi kender ikke din kode. Ved glemt kode, kan vi derfor af selvsamme grund ej heller sende koden til dig - den skal nulstilles.

14.3) Vi gemmer dit navn. Det navn du har angivet, da du oprettede dig som bruger, bliver gemt i vores database. Navnet vil kunne ses overalt på Goon.dk. Herunder i svar, spørgsmål og på din personlige profil.

14.4) Hvis såfremt du under "indstillinger" vælger, at angive den by du bor i - bliver denne gemt i vores database.

14.5) Hvis du under "indstillinger" vælger, at skrive en tekst om dig selv. Så bliver denne gemt i vores database.

14.6) Hvis du vælger at uploade et coverbillede og/eller profilbillede bliver filnavnene på billederne gemt i vores database, hvorimod selve billedet bliver gemt på vores server.

14.7) Alle spørgsmål - herunder personlige spørgsmål (som kan ses af alle) og offentlige spørgsmål, bliver gemt i vores database.

14.8) Alle svar - herunder også svar på personlige spørgsmål samt offentlige spørgsmål, bliver gemt i vores database.

14.9) Alle svar og spørgsmål som du du bogmærker, vil svare på senere og følger vil blive gemt i vores database. Alle brugere du følger/er venner med, har kommunikeret med bliver gemt i vores database.

14.10) Ved kontakt til Goon.dk via kontaktformen, gemmer vi din email, dit navn og din besked i vores database. Vi sender dig ingen nyhedsbreve eller andre reklamerelaterede emails. Dette er blot for, at gøre det nemmere, at svare på din email via Goon.dk fremfor et eksternt mailprogram.

14.11) Konklusion: Alt hvad du indtaster på Goon.dk og sender bliver i langt de fleste tilfælde gemt i vores database. Goon.dk kan ikke fungere uden, at gemme disse informationer, da de skal lagres et sted for, at kunne hentes frem fra tid til anden.

15) Du accepterer, at Goon.dk kan og må indsætte interne links i dine svar således, at ord eller sætninger linker til andre sider på Goon.dk. Vi placerer aldrig udgående links i vores brugeres svar.

16) Du accepterer, at anonyme spørgsmål og anonyme svar er netop dét. Anonyme.

16.1) Det betyder at du ikke kan redigere anonymt brugerindhold. Du får ej heller points for anonymt brugerindhold.

16.2) Vi har ingen kendskab til hvem der har skrevet det anonyme spørgsmål eller det anonyme svar. Vi lagrer kun tekst og tidspunkt i databasen - vi opbevarer intet der kan afsløre din identitet.

16.3) Du accepterer derfor også, at anonyme spørgsmål og svar ikke bliver offentliggjort med det samme. En moderator vil gennemgå dit anonyme brugerindhold. Dette gøres for at mindske misbrug. Du kan derfor heller ikke forvente, at dit anonyme brugerindhold bliver godkendt.

16.4) Anonymt brugerindhold bliver gerne godkendt inden et par minutter. Du har ingen mulighed for, at få af vide om dit anonyme brugerindhold er blevet godkendt eller afvist. Biver det godkendt, vil spørgsmålet blot dukke op som et nyt spørgsmål. Vi kunne godt have tilbudt en funktion hvor man kunne angive sin email i det anonyme brugerindhold, for derefter at modtage en email når indholdet blev godkendt eller afvist. Problematikken i en sådan funktion vil så være, at vi skulle opbevare din email, som er tilknyttet dit anonyme brugerindhold. Dette ønsker vi ikke. Det er af sikkerhedsmæssige årsager og for at bevare din anonymitet.

17) Du accepterer, at hvis du som bruger logger ind i fremtiden, vil der blive placeret en cookie på den pågældende enhed, der vil huske dig. Det vil sige, at hvis du logger ind, men ikke logger ud igen, så vil du forblive logget på i op til 60 dage. Dette er en service, således du ikke behøver, at logge ind hver gang du besøger Goon.dk. Læs eventuel vores Cookie- og Privatpolitik

18) Du accepterer, at alt hvad du lægger op på Goon.dk (svar, spørgsmål, navn, biografi m.fl.) som udgangspunkt er offentlig tilgængelig.

19) Du accepterer, at såfremt din konto af den ene eller anden årsag bliver slettet, så kan du ikke kræve dine svar, spørgsmål og kommentarer slettet - du accepterer i pkt. 4, at du giver Goon brugsretten til dit indhold. Vi forbeholder os retten til, at anonymisere dine spørgsmål og svar i sådanne tilfælde.

20) Som bruger må du ikke kopiere tekst, billeder, videoer samt andet indhold fra Goon uden samtykke fra de retmæssige ejere.

21) Goon anbefaler, at der generelt bruges sund fornuft ved brug af Goon.dk.

© 2021 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik