Hvad er din yndlingsfarve?

for

4

4 svar

Jeg kan da selv starte. Min yndlingsfarve er rød. Efter jeg fik min datter er jeg dog begyndt at synes, at pink/lyserød også er en flot farve. Min datter elsker pink og påvirker mig åbenbart haha.

Jeg hører nok til størstedelen af mænd/drenge der elsker farven blå. Ærlig talt, så ved jeg ikke hvorfor. Man har altid opdelt farverne i drengefarver og pigefarver og hvis jeg rendte rundt i skolegården da jeg var barn og sagde, at min yndlingsfarve var lyserød, så ville jeg få problemer med de andre drenge.

Nu er det heldigvis ikke sådan mere den dag i dag, men den hænger stadig ved. Jeg valgte blå som værende den flotteste "drengefarve" af dem alle. Så jeg har altid haft blå som min yndlingsfarve. Og så synes jeg - også uden for skolegården - at blå ér en flot farve. Navyblå f.eks er en rigtig flot farve.

Det må være grøn. Den er meget frisk og optimistisk. Lidt mindre rolig end blå, men stadig behagelig at kigge på.

Ligesom Lars er min yndlingsfarve også grøn. Jeg kæmper tit mod min kæreste der absolut ikke mener, at grønt tøj til vores søn er pænt.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik