Hvad er din yndlingstegnefilm?

for

4

4 svar

Tegnefilm. Hold da op, man bliver helt nostalgisk af at tænke tilbage på alle de tegnefilm man har set i tidernes morgen. Jeg er stor tilhænger af Disney, så det er helt sikkert en Disney tegnefilm der er min favorit, men jeg tror ærlig talt ikke, at jeg kan vælge én. Nogle vil måske mene, at animationsfilm også er en slags tegnefilm, men disse har jeg ikke taget med i mine overvejelser - kun deciderede tegnefilm.

Skønheden og udyret, Aladdin og Løvernes Konge. Det må være mine favoritter.

Frost.

Jeg har set Frost med min niece og den film er jo fantastisk! Det er uden tvivl en af de flotteste tegnefilm jeg nogensinde har set.

Frost handler om to søskende, der hedder Anna og Elsa. De er prinsesser. Elsa er den ældste af de to. Elsa er født med en magisk evne, nemlig evnen til at lave frost og is. De to prinsesser elsker hinanden meget højt og de har det sjovt med Elsas kræfter, men en dag går det galt. Herfra sker der en masse eventyrlige ting. Jeg vil ikke røbe hele filmen for de som ikke har set den, men det er en film som både børn og voksne kan se. Den kan anbefales.

Basil Mus selvfølgelig. Jeg kan huske, at jeg fik mareridt af den her film. Rottigan (skurken) var en led satan og jeg fandt ham virkelig skræmmende dengang. I nutid kan han da godt virke lidt tam, men i 1986 hvor filmen blev lavet, var han uhyggelig!

Min yndlingstegnefilm er helt sikkert Mulan. Jeg elsker simpelthen tegnefilm og film generelt, hvor den "svage" altid viser sig, at være en af de sejeste. Det ender altid med, at den her person redder en hel by, et helt land eller hele verdenen.

Jeg er simpelthen en sucker for underdogs.

I øvrigt, så er Mulan faktisk rigtig godt lavet og der er mange sjove episoder. Især med den lille drage Mushu som Jan Gintberg lægger stemme til.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik