Stil dit eget spørgsmål

Dit spørgsmål er anonymt og vil derfor ikke kunne besvares før en admin har godkendt det. Log ind for, at stille et spørgsmål med det samme.

Hvad er klokken i USA?

for

1

1 svar

Det kommer an på hvor i USA du tænker. USA har flere tidszoner. Hvis nogen spurgte hvad klokken var i Danmark, så kunne de sagtens give én specifik tidszone og så vil det gælde hele Danmark. I USA er det dog anderledes idet, at der er - alt efter hvordan man tæller det - mellem 9 og 11 tidszoner.

Når klokken er 16.35 i Danmark, så er klokken følgende i nogle af de forskellige byer i USA:

Honolulu, Hawaii, USA: 04.35
Anchorage, Alaska, USA: 06.35
Los Angeles, Californien, USA: 07.35
Phoenix, Arizona, USA: 07.35
Salt Lake City, Utah, USA: 08.35
Chicago, Illinois, USA: 09.35
New York, New York, USA: 10.35

Som du kan se, så svinger tiden helt forfærdeligt meget i USA. Grunden til alle disse tidsforskelle, er simpelthen, at USA er så stor. Hvis du kigger på det vedhæftede billede, så vil du også se, at nogle at tidszonerne - eksempelvis den orange tidszone - kører ind og ud imellem den røde og gule tidszone. Tiden i USA er mærkelig.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik