Hvad koster en Australian Shepherd hvalp?

for

1

1 svar

Efter lidt research, så virker det som om, at den gennemsnitlige pris for en Australian Shepherd hvalp - også kaldet en Aussie hvalp - er 10.000 kroner.

Det er dog muligt, at anskaffe sig en Australian Shepherd hvalp til omkring 8.000 kroner, hvis man er ligeglad med om hunden har stamtavle.

En stamtavle er jo i langt de fleste tilfælde, at foretrække. Selvfølgelig kan en hund uden stamtavle have det helt fint og være sund og rask, men der er en eller anden form for sikkerhed i, at vide, at racen er "ren" så at sige. Det er simpelthen pga. de følgesygdomme der kan forekomme hvis racerne reproducerer på kryds og på tværs.

En Australian Shepherd uden stamtavle kan uden tvivl også være 100% ren, men man kan aldrig rigtig vide det - uanset, så ønskes du held og lykke med det.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik