Hvad putter du på din pizza?

for

5

5 svar

Ikke ananas i hvert falde!

Standard for mig er en "nummer 5", hvilket er en pizza med kebab, salat, agurk, tomat og dressing. Er jeg meget sulten, så bestiller jeg selvfølgelig en deep pan!

Hvis jeg skal være rigtig ulækker, så bestiller jeg en deep pan med skinke, oksekød, pepperoni, ekstra ost og hvidløg. Jeg spiser i øvrigt rup og stup.

Tun, rejer, muslinger, tomatsauce og ost. Den er ikke for fed og smager fantastisk!

Jeg har aldrig nogensinde bestilt en pizza.. tro det eller lad vær', men jeg synes simpelthen ikke, at jeg gider betale 70-80 kroner for en pizza, som jeg selv kan lave meget bedre. Jeg laver derimod gerne en hjemmelavet pizza i ny og næ. Jeg laver bunden på slum, som består af både hvedemel og speltmel - sådan 50/50.

Opskrift:

- 500-600 gram Hvedemel/speltmel
- 25 gram gær
- lidt salt
- 2-3 dl lunkent vand
- et par skeer olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Opløs gæren i det lunkne vand

2. Bland halvdelen af melen, olivenolie og salt i det lunkne vand.

3. Ælt dejen sammen og kom løbende lidt mere mel i til dejen er smidig. Det er her "på slum" kommer ind i billedet. Dejen skal forblive smidig, så hvis du kommer for meget mel i, så bliver det en dårlig pizzabund.

4. Lad dejen hæve i 30-45 minutter.

Herefter kan du lave 1 stor pizza eller 2 små. Smid noget tomatpure i bunden, fyld ovenpå og til sidst ost og oregano. Perfekt!

Jeg spiser ALT pizza! Jeg er ligeglad med om det er skinke, rejer, bønner, hvidløg, gedeost, pommes frites (ja, der findes pizzaer med pommes frites). Kebab, pølser, ananas, øksekød, løg, kylling, spinat, laks - det er lige meget! Spiser det hele.

Min mor og jeg spiser hver måned en Calzone spaghetti. Det er en indbagt pizza med spaghetti, kødsauce og tomatsauce. Mega simpel pizza, men helt sikkert min favorit.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik