Hvad var dit første job?

for

1

1 svar

Jeg arbejdede i min morfars blomsterbutik. Det var et lille job, hvor mit job var at rydde op, feje og generelt bare holde butikken lidt pæn. Af og til fik jeg lov til, at eksperimentere med noget af alt det udstyr de havde. Jeg kan huske et specielt øjeblik, hvor jeg havde brugt tid på, at lave en stjerne af blomsterpinde. Jeg viklede derefter rødt bånd rundt om blomsterpindene. I midten placerede jeg en lille nisse som, jeg fik at hænge med noget gran og ståltråd. I samlingerne på stjernen limede jeg også gran på med en limpistol. Den kom op at hænge i butikken og den blev rent faktisk solgt for 50 kroner samme dag. Jeg var omkring 10 år og jeg var pavestolt. Min gode morfar lod mig beholde hver en krone.

Desværre er min morfar gået bort. Han fik cancer. Men minderne lever stadig.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik