Hvad vil du gerne vide om fremtiden?

for

3

3 svar

Jeg vil gerne kende lottotallene for på lørdag. 6 millioner ville virkelig gøre meget for mit liv.

Jeg ved ikke. Er det godt, at kende noget til fremtiden? Jeg mener... livet er uforudsigeligt og det er en del af det at være menneske og i det hele taget en levende organisme på den her planet. Ingen blev lovet noget ved deres fødsel og derfor kan man på en eller anden måde selv forme sit liv.

Lad os antage, at man rent faktisk kunne se ud i fremtiden. Ville jeg så være i stand til, at ændre den fremtid? I så fald ville det jo gøre "det at se ud i fremtiden" ubrugelig. Lad os antage, at jeg fandt ud af at jeg døde i et biluheld med mig selv om fører af bilen. Hvis jeg så bare lod være med, at køre bil nogensinde igen, så ville den fremtid jo ikke kunne lade sig gøre.

Det kan selvfølgelig også være, at "døden" så bare vil jagte mig ligesom i Final Destination filmene.

Jeg kunne godt tænke mig, at vide hvornår jeg dør. Jeg ved godt at det lyder lidt makabert, men på den måde kan jeg få mest ud af livet tænker jeg.

Lige nu ved jeg ikke hvornår jeg dør. Jeg kan dø om 5 minutter, 5 timer, 5 dage eller om 20 år. Ingen ved det. Hvis jeg vidste at jeg ville dø som 54 årig, så ville jeg muligvis leve mit liv fuldt ud og få så meget ud af mit liv som muligt.

Det er egentlig sjovt at tænke på, for i virkeligheden burde man jo bare leve livet fuldt ud altid og man burde altid få så meget ud af livet som muligt. Men i de her tider, så tager den ene dag den anden og pludselig er man blevet et år ældre, uden egentlig at opnå det helt store. Når jeg svarer på det her spørgsmål, så giver det mig på en eller anden måde stof til eftertanke.

Giv mig muligheden for, at vide hvornår jeg dør og så ville jeg være tilfreds.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik