Hvem grundlagde Facebook?

for

1

1 svar

Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz og Chris Hughes står alle listet som værende grundlæggere af Facebook.

Der var nogle problemer senere i forløbet efter Facebook blev grundlagt, hvor Mark Zuckerberg blev beskyldt for, at have stjålet ideen til Facebook fra brødrene Winklevoss.

Winklevoss-brødrene og Mark Zuckerberg indgik dog et forlig, hvor de indgik en aftale omkring kompensering i form af penge og aktier i Facebook. Så vidt jeg ved, så er de tal der florerer rundt ikke valideret som sådan, nogle steder fra.

Winklevoss-brødrenes idé var tilsyneladende, at lave et "lukket Myspace" så at sige, hvor kun personer fra visse uddannelsessteder var velkomne - til at starte med. Idéen virkede og skoler og universiteter landet over (USA) ville have en Facebook-konto. Facebook udvidede så til flere og flere byer og gjorde det så til sidst offentlig for hele USA, at komme ind - senere udvidede de til andre lande og nu hele verden.

Dog må jeg bare sige, at uanset hvem der grundlagde Facebook, blev kompenseret osv. - så er der ingen af dem der går sultne i seng. Facebook er en milliardforretning og medmindre de bruger absurd mange penge, så er deres børn og børnebørn sikret i fremtiden. Mark Zuckerberg er personlig over $70 milliarder værd - og han har sat sin løn ned til blot $1 om året. Det er han dog ikke den eneste der har gjort. Bill Gates, Donald Trump, Elon Musk, Larry Paige, Sergey Brin og selv Steve Jobs var medlem af denne "one-dollar salary club".

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2022 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik