Hvem var din yndlingslærer og hvorfor?

for

1

1 svar

Jeg havde engang en lærer der hed Martin, han var helt sikkert min yndlingslærer. Det var han fordi, at han ikke var bange for, at tage hul på de problematikker som min daværende klasse havde. Han var derudover også en sjov og ærlig lærer, der fortalte dig, at han var skuffet over, at du ikke lavede dine lektier, når han nu vidste, at du var bedre end det.

Da jeg gik i skole, kunne lærerne godt være lidt specielle og alt behøvede ikke være så politisk korrekt. Jeg husker en dansktime, hvor han kom ind i klasseværelset og skulle snakke med min dansklærer. Han sagde så "og Peter, hvis du ikke opfører dig ordentligt, så hænger jeg dig op herude på knagerækkerne... i din tissemand" og så flækkede klassen af grin.

I nutid, ville han muligvis få en sigtelse for sexkrænkelse eller pædofili. Faktum er bare, at han sagde det for netop, at få et grin ud af os. Vi vidste jo alle sammen, at han sagde det for sjov.

Den type lærer mangler i dag. Problemet er dog bare, at de ikke får lov til, at eksistere. Alt skal være firkantet og perfekt, for ellers kommer der nogle forældre der vil finde det helt og aldeles krænkende. Ingen lærer tør gøre den slags mere eller komme med en dirty joke. Ingen, for de ved, at de risikerer at blive fyret på det grundlag.

Jeg husker også en matematiktime med min lærer, Jack. Han var skide god til, at tegne. En dag i matematiktimen ville han have vores opmærksomhed - han syntes vel, at vi snakkede for meget eller sådan noget. Men, han begyndte at tegne på tavlen og en efter en kiggede vi op for, at se hvad Jack havde gang i. Han tegnede og tegnede, men ingen kunne se hvad det var. Han begyndte så at sætte stregerne sammen og til sidste viste det en "skæv fyr", med en joint i munden, hvor Jack skrev "Hash" ovenover. Vi grinede. Han fik vores opmærksomhed og ingen blev såret. Så vidt jeg ved, så begyndte ingen af os, at ryge hash efter den episode.

Jeg begyndte heller ikke, at gå med skridtbeskytter efter det Martin sagde. Vi mangler den type lærere i dag.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik