Hvis penge ikke var noget problem, hvad ville du så lave hele dagen?

for

1

1 svar

Jeg vil være ærlig og sige, at jeg formentlig ville ende ud med at blive afhængig af computerspil. Jeg ville blive slatten og doven. Jeg ville højst sandsynligt gå i seng klokken 4-5 stykker hver nat, stå op igen ved 12-13 tiden, lave lidt morgenmad, tage det med ind til min computer, Playstation, Xbox eller hvad jeg nu havde lyst til. Derefter ville jeg spise og spille i nogle timer, hente mere mad, spille lidt mere, hente mad, spille lidt mere og så gå i seng.

Det er lidt sørgeligt, at jeg har den her "høje" tænker om mig selv, men jeg ved hvordan jeg er. Jeg skal have et eller andet at give mig til, men jeg vil ikke lave noget bare for at lave noget, hvis ikke der er et højere mål med det. Jeg ville f.eks ikke tage en uddannelse som murer eller tømrer og arbejde med det, hvis jeg havde 100 millioner på kontoen. Det ville ikke give nogen mening for mig.

"Heldigvis" er jeg ikke rig og føler at jeg har en del at kæmpe for.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik