Hvor køber man den bedste og mest brugervenlige Hjertestarter?

for

Jeg spørge som privat person da jeg sidste år mistede et nært familiemedlem til hjertestop.
Vi flyttede i starten af året, og bord nu i et fælles villa kvarter, jeg har forslået at få en hjertestarter op, som alle på vejen kan benytte hvis dette skulle ske.
Jeg håber at nogen kan hjælpe, eller kender nogen eller et sted hvor de vil anbefale, at man køber en hjertestarter.

På forhånd tak

Mvh.
David

1

1 svar

Det er jeg ked af, at høre.

Mine forældre har for nyligt i deres boligkvarter også indkøbt en hjertestarter. Det de gjorde var, at kigge på siden hjertestarter.dk, som er en hjemmeside der har alt mulig information omkring hjertestartere og hvad man kan gøre i situationer hvor en hjertestarter er nødvendig. Hjertestarter.dk styres af Trygfonden.

Siden viser også hvor alle de forskellige hjertestartere i Danmark befinder sig (dem som de har kendskab til) - jeg vil anbefale, at når i har indkøbt en hjertestarter, at registrere den via linket herunder:

https://hjertestarter.dk/harenhjertestarter/registrer-din-hjertestarter

Det er næsten lige meget hvor du vælger, at købe en hjertestarter, men der er visse anbefalinger, når det kommer til køb af en hjertestarter. Hvis du kigger på de 2 links herunder, så vil du kunne se hvad du skal holde øje med, når du skal købe en hjertestarter.

1. https://hjertestarter.dk/harenhjertestarter/skal-i-have-en-hjertestarter

2. http://hjertestarterbranche.dk/?page_id=129

Jeg håber uden tvivl, at beboerne i dit villakvarter kan se det fornuftige i, at have en hjertestarter. Det koster selvfølgelig en smule hvert år for vedligeholdelse - og så koster det selvfølgelig et beløb, at købe hjertestarteren. Men det er uden tvivl det værd, hvis det kan redde liv.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2022 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik