Hvor mange par sko ejer du?

for

3

3 svar

Jeg ejer to par sko. Jeg køber normalt kun sko hvis de som jeg har i forvejen går i stykker. Og når jeg så endelig køber et par sko, så giver jeg ikke mere end 350 kroner for dem. Jeg smutter for det meste lige en tur i Deichmann, køber et par sko og går igen. Dem har jeg så på hver dag, til de går i stykker og så gentager jeg processen.

Jeg har dog et par sko til nødsituationer, hvilket er grunden til, at jeg skriver to par.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så ville jeg da gerne eje flere sko. Jeg gad godt have nogle at vælge imellem, men jeg må også bare erkende, at min økonomi ikke lige er til det.

Jeg ejer vel nok 10 par sko og støvler. Jeg er jo en kvinde, så jeg elsker jo sko og tøj. Jeg har nogle sko fra Vero Moda, Nike og Adidas. Så har jeg støvler fra Hunter og Vagabond.

Jeg ejer tre par sko. Et par sko til hverdagsbrug. Du ved, hvis man lige skal handle, gå en tur med hunden, ud med skraldet, i biografen og sådan. Så har jeg et par til lidt finere brug. Det er hvis jeg skal til fødselsdag, fest, bryllup, konfirmation og sådan nogle ting. Det sidste par sko er indendørssko - jeg går til badminton og styrketræning, så det er der jeg bruger dem.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik