Hvor ofte skal en Border Collie i bad?

for

2

Svar wiki

En Border Collie skal kun i bad et par gange om året. Border Collien har en selvrensende pels, der i bund og grund betyder, at så snart skidt og snavs tørrer ind, så falder det af.

Info om Border Collie leveret af Hunderacer

2 svar

Det er en smagssag, men en border collie har en masse naturlige olier i dens pels der gør, at den er god til at håndtere eventuel skidt, mudder, sand osv.

En Border Collie skal ikke ret ofte i bad. Der er noget der hedder "at bade sin hund for meget". Mange hundeejere begår ofte den fejl at bade deres hund for ofte og selvom det i virkeligheden er gjort af godt hjerte, så kan det ende med, at gøre mere skade end gavn.

Antallet af bade svinger selvfølgelig fra race til race, men en Border Collie har i virkeligheden kun brug for et bad 2-4 gange om året. Det skal dertil også siges, at når den så kommer i bad, så er det vigtigt, at der bliver brugt den rigtige shampoo og ikke den shampoo, som vi mennesker bruger.

Det der kan ske når det er er en Border Collie bliver badet for ofte er, at dens naturlige olier i pelsen kan blive ødelagt. Det vil betyde, at den får en tør pels, som kan give den en del hudproblemer.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik