Hvordan fjerner man frugtfarve fra huden?

for

Efter at have bagt kage har jeg fået frugtfarve på både fingre, hænder og ansigt! Hvordan fjerner man det? Tak.

1

1 svar

Det er ikke så svært, at få frugtfarve af fingrene. Den første mulighed er jo bare, at lade det sidde og så slide det lige så stille og roligt af. Har du det på fingrene, så kan det slides af på et par dage uden, at gøre noget ekstra for det.

Jeg har endnu ikke kendskab til en sæbe der kan få det af med en simpel vask. Der er dog nogle muligheder, hvor du kan slide det af bevidst og som kun tager nogle minutter.

1. Brug vaskepulver. Vaskepulver er ret hårdt og når du vasker og skrubber dine hænder i det, så vil der automatisk komme et slid. Mange mekanikere bruger også vaskepulver når de skal have olie af fingrene - og der virker.

2. Brug en neglebørste. Her skal du dog bare passe på, at du ikke overdriver eller børster før hårdt, da det kan resultere i irriteret hud. Det vil så erstatte dine farvede fingre med røde, irriterede og kløende fingre, hvilket på ingen måder er sjovt.

3. Nogle mennesker siger, at tandpasta eller barberskum er vejen frem. Jeg har aldrig prøvet det, da jeg altid har kunne få det af med vaskepulver eller en neglebørste. Man tager noget tandpasta eller barberskum og smører det rigtig godt ind mellem fingrene i et par minutter. Derefter skal du skrubbe på stederne med farve - også her kan en neglebørste hjælpe.

Dertil skal det også siges, at der er forskel på farverne. Jeg har den erfaring at blå er den absolut sværeste farve, at få af. Rød, gul og grøn kræver slet ikke lige så meget arbejde at få af. Hvorfor det er sådan, må du ikke spørge mig om, men det er min erfaring

Jeg håber du kan bruge rådene til noget.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik