Hvornår har man feber?

for

1

1 svar

Svaret er skrevet udfra artiklen om feber på sundhed.dk

Sundhed.dk skriver "Den normale kropstemperatur afhænger af målestedet og varierer fra 37,1ºC i endetarmen, til 36,6ºC i øret og 36,4ºC i munden".

Sundhed.dk skriver endvidere "Feber defineres som temperatur over 38°C målt i endetarmen".

Grunden til, at Sundhed.dk skriver, at temperaturen skal vurderes udfra en måling i endetarmen er, at dette er den mest præcise målingsmetode. Så hvis man vil have en pålidelig måling af ens kropstemperatur, så bør dette foregå i endetarmen.

Hvis man måler sin temperatur i armhulen, så er dette så upræcist, at en eventuel læge vil bede dig om, at tage den om. Skulle du have lyst til, at måle temperaturen i øret, så anbefales dette heller ikke, da også dette anses for værende en upræcis metode. Der er simpelthen for mange ydre faktorer der kan spille ind, ved disse målemetoder.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2022 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik