Kan du godt lide overraskelser eller hader du dem?

for

1

1 svar

Jeg elsker overraskelser. Jeg ved ikke om det er fordi at jeg er hunkøn, men jeg elsker at blive overrasket. Hvis jeg havde en kæreste ville jeg elske, hvis han overraskede mig med en lækker middag og en god film. Jeg ville elske hvis han kom hjem med en lille gave til mig eller inviterede mig et sted hen. Eventuelt et sted som jeg ikke vidste på forhånd, da det ville gøre overraskelsen endnu mere spændende.

På min 20 års fødselsdag, arrangerede mine forældre er surprise party for mig og jeg begyndte at græde af glæde. Min familie, venner og veninder var alle samlet i et forsamlingshus. Jeg fik af vide af mine forældre, at vi skulle ud og spise men, at jeg ikke måtte kende restauranten på forhånd. Derfor skulle jeg have bind for øjnene inden vi kørte. De parkere bilen og holdt mig i hånden mens vi gik ind. Men som i nok har gættet, så landede jeg i forsamlingshuset og alle sammen råbte "surpriiiiiiise" - Ja og så var festen lig'som i gang.

Ja, jeg elsker i den grad overraskelser.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik