Når du vågner om morgenen, husker du så dine drømme?

for

5

5 svar

Nogle gange gør jeg. Jeg vil sige, at jeg langt de fleste gange ikke husker ret meget af mine drømme, men nogle gange sætter de sig virkelig fast. Jeg drømmer virkelig nogle underlige ting og det er disse som jeg husker.

Jeg kan huske en drøm hvor jeg var vært på Ramasjang og skulle lære børnene karate. De var ikke så gode til det, så jeg ville vise dem den virkelige verden og bad dem angribe mig. Jeg nakkede dem allesammen en efter en haha. Jeg ved godt, at det lyder voldsomt, men det var ret uskyldigt. Det endte dog med at Bamse og Kylling fyrede mig

Nej ikke mine drømme. Mine mareridt husker jeg, men ikke mine drømme. Jeg har mareridt måske 1 gang i ugen og det er forfærdeligt.

Ja og det er oftest ret belastende. Nu ved jeg ikke om der er andre der har prøvet det, men når man drømmer, at man er rig, kører i flotte biler, bor i et stort flot hus og bare lever livet. Så er det fucking irriterende, at vågne op i sin lille lejlighed, til sin punkterede cykel og sine 218,24 kroner på kontoen.

Jeg husker stort set alle mine drømme. Jeg kan endda gengive dem i detaljer. Det er måske også derfor jeg vågner så mange gange om natten - fordi det virker så rigtigt, når jeg drømmer.

Jeg husker ingenting. Jeg har hørt, at alle mennesker drømmer, men jeg kan overhovedet ikke sætte mig ind i det. Jeg kan overhovedet ikke genkalde én eneste af mine drømme. Nogle gange vågner jeg og er helt svedig og klam - her kan jeg så godt sige mig selv, at jeg formentlig har drømt et eller andet, men jeg kan ikke huske hvad det skulle være.

Det kunne dog faktisk være rart, at kunne huske bare lidt, af det jeg drømmer.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik