Tror du på kærlighed ved første blik?

for

1

1 svar

Nej det gør jeg godt nok ikke. Det tror jeg i virkeligheden heller ikke, at ret mange andre gør. Der kan selvfølgelig være den fysiske tiltrækning når 2 personer mødes. Lad os antage at jeg møder den flotteste fyr. Jeg ser på ham, han har et perfekt smil, søde smilehuller, mørkt flot hår, veltrimmet skæg, muskuløse overarme i en stram t-shirt der viser omverdenen at han træner. Går i pænt og stilrent tøj, virker som en der har styr på det hele. Jeg føler mig tiltrukket. Jeg ser for mig, at ham og jeg kan leve sammen resten af livet.

Realiteten slår ind. Jeg aner ikke hvem han er. Har han et alkoholproblem, er han en player, har han slået sine ekskærester, har han været sine ekskærester utro, har han et arbejde, kan han klare sig selv, er han et selvstændigt menneske - hvem er han?

Når han åbner munden kan det være, at han siger et ellers andet dumt, der straks gør ham til et turnoff.

Det KAN også være, at han er den perfekte gentleman, der virkelig har styr på sit liv, er god mod børn og dyr, passer på sin familie og er der for sin familie.

Ingen ved det. Du ved det ikke. Du skal lære personen at kende, før du ved om der kan opstå reel kærlighed. Hvad der kan virke misvisende er, at hvis din oprindelige indskydelse (hvilket du ikke vidste), viste sig, at være sand - Så kunne du måske fristes til, at kalde det kærlighed ved første blik. Realiteten er nok bare, at du har været heldig at finde en person du er på bølgelængde med og som tilfældigvis også var fysisk tiltrækkende.

Så nej, jeg tror ikke på kærlighed ved første blik. Jeg synes ikke det giver mening.

Skriv et anonymt svar

Du kan sagtens svare på et spørgsmål, men du kan ikke...

  1. Vedhæfte et billede til dit svar
  2. Redigere dit svar
  3. Få points for dit svar

Som anonym skal dine svar godkendes af en moderator. Følger dit spørgsmål vores retningslinjer er dette dog ikke noget problem og sker normalt inden for et par minutter.

...eller opret en bruger og kom i gang med det samme - uden ventetid.

© 2019 Goon.dk

Om Goon Kontakt Hjælp Betingelser Retningslinjer Persondata politik Artikeldatabase

Ved at bruge vores hjemmeside anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret vores betingelser og persondata politik